Нашите ателиета в София

кв. Лозенец,
ул.Цветна градина 5
кв. Бели Брези,
Бул.Гоце Делчев 43, под блок 78, с/у клиника"Малинов"

Телефон за заявки: 0896 666 288

Професионално химическо чистене и парно гладене в София


Промоции
Услуги
Цени
Онлайн поръчка

Работно време
Понеделник до петък
09:00- 19:30
Събота: 09:00- 17:00

Регистриран в национален бизнес каталог Espravki.com

Отзиви за нас

Мнения на клиенти на химическо чистене JLuxНаши клиенти казаха:

Дългогодишен клиент на химическо чистене „Джей Лукс”, пътувам от друг район, за да бъда любезно и внимателно обслужена от служителите ви.Най-приятно обслуж вване получавам от Цветанка Първанова и за нищо не я сменям. Благодаря за перфектната работа .(от Б. И.)

 

 

От много години съм клиент на химическо чистене „Джей Лукс” .Искам да изразя моите благодарности на Цвети, прекрасен професионалист, високо ниво на обслужване, винаги усмихната, с невероятен подход спрямо клиентите. Благодаря ! ( от И. Д.)

От 3 години съм клиент на химическо чистене „Джей Лукс” и искам да изкажа своята благодарност към служителите.Качеството на обслужването и на услугите са най-добрите в София, казвам това качеството си на много капризен клиент, както и това че съм ползвала тези услуги и в чужбина, но с тази разлика че тук никога не е имало случай на съсипана или унищожена дреха, както и с това че винаги ме посрещат и изпращат с усмивка и приятно настроение. ( от В.Ц.)

Ако сте наш клиент и желаете да добавите оценка / мнение за предоставяните от нас услуги е достатъчно да ги впишете в книгата за мнения и предложения намираща се на Ваше разположение в магазина ни на ул.Цветна градина 5 и ние ще ги публикуваме.

 
Промоция пране на килими
Най-ниски цени за химическо чистене в кв. Лозенец, София
Всяка Събота -20%
Експресни поръчки
Безплатна доставка за поръчки на стойност над 35лв.
Безупречно качество

Онлайн дамски и мъжки бижута

Created By: Web Site Maker