Нашите ателиета в София

кв. Лозенец,
ул.Цветна градина 5
кв. Бели Брези,
Бул.Гоце Делчев 43, под блок 78, с/у клиника"Малинов"

Телефон за заявки: 0896 666 288

Професионално химическо чистене и парно гладене в София


Промоции
Услуги
Цени
Онлайн поръчка

Работно време
Понеделник до петък
09:00- 19:30
Събота: 09:00- 17:00

Регистриран в национален бизнес каталог Espravki.com

Полезни съвети за това Как да поддържаме дрехите си

Полезни съвети

Съвети от профисионалистите в химическото чистенеКачественото и редовно почистване е гаранция за удължаване живота на Вашите облекла. Затова е добре:

• Да уведомите приемчика за силно замърсени, износени, протрити или скъсани места от облеклото, които изискват по-специално внимание при обработка.
• Ако по Вашите дрехи има петна, особено ако са с неясен произход, не се опитвайте да ги отстраните на ръка. Много от тях при контакт с водата се фиксират и след това може и да не е възможно да бъдат почистени. Затова най-напред трябва да се третират по химически начин.

• Не се опитвайте да перете сака, връхни дрехи и др., защото има опасност да се свият или деформират. Изобщо - всичко, което се съмнявате, че може да се повреди с пране (покривки, калъфи, шалтета) - ползвайте химическо чистене.
• Ако имате съмнения относно коректността на производителя и верността на обозначенията за пране и почистване на облеклата - в ателието ни за химическо чистене ще Ви посъветват как да се отнасяте с конкретната дреха. На всяка дреха преди да се обработи се правят необходимите тестове на подгъв или резервно парче от същата материя.
• Почистете зимните дрехи преди да ги приберете за летните месеци. Така по-лесно ще бъдат отстранени замърсяванията по тях, отколкото ако направите това наесен, когато ще ги ползвате отново. Химическата обработка ви гарантира и запазването им от молци.

• Пазете велурените дрехи от вода. Петната не могат да се отстранят. Например, ако ви навали дъжд.

• Обезцветени дрехи не се почистват. Резултата не е очаквания от вас.

• Изкуствени кожи не се почистват. Повреждат се и не стават за носене. Само влажна кърпа в домашни условия - решение.

Едно от най-важните неща при закупуването на дрехи е, да се проверяват етикетите със знаците на които са показани начините за почистване на определените материи. Ето основните интернационални символи и значенията им:

Ако дрехата е с неясен произход, или с некачествен, то тогава не може да се разчита на знаците за почистване 100%. Има неверни етикети.
 
Промоция пране на килими
Най-ниски цени за химическо чистене в кв. Лозенец, София
Всяка Събота -20%
Експресни поръчки
Безплатна доставка за поръчки на стойност над 35лв.
Безупречно качество

Онлайн дамски и мъжки бижута

Created By: Web Site Maker